Wie wil nog fitter worden en fit blijven, en op hetzelfde moment
Haar energie, zelfvertouwen, en mentale focus verbeteren
..terwijl je één van de meest effectieve zelfverdediging's systemen ter wereld leert in een leuke, veilige en stimulerende omgeving
aanmelden voor een proefles? klik hier!


Wat doe je als je aangevallen
wordt door een man

Laat mij u uitleggen hoe ik mijn angsten overwon,
(en hoe ik daardoor mijn zelfvertrouwen terug kreeg)
.....

Nadat ik jaren geleden rond de kersttijd was aangerand 's avonds, was ik erg angstig. Vanaf die dag voelde ik me uiterst ongemakkelijk in het donker... zelfs in mijn eigen straat. En wat nog erger was, voor het eerst in mijn leven was ik doodsbang voor vreemden. Deze angsten heb ik 15 jaar gehad en therapie hielp wel, maar niet genoeg, tot ik mijn oplossing vond: mijn dochter was begonnen met lessen bij kung fu Amsterdam. Ik zag hoe ze qua zelfvertrouwen en zelfdiscipline vooruit ging.

Dat wilde ik ook! Ik begon met een gratis proefles en voelde dat ik hier op de juiste plek was. Bij de lessen die volgden was het of al die jaren van angst stukje bij beetje van me afvielen. Ik kreeg weer zelfvertrouwen. Voor het eerst in jaren kreeg ik het gevoel dat ik wel voor mijzelf kon zorgen. Het is haast niet voor te stellen hoe helend dit voor mij was. Ook al ben ik klein van stuk, ik voelde me niet langer hulpeloos, kwetsbaar of bang om ergens alleen te zijn.

De effecten waren ook merkbaar op andere gebieden in mijn leven. Op mijn werk laat ik mij niet meer overdonderen door lastige klanten, gewoon omdat ik weet dat ik ze fysiek en mentaal aankan!

Jannie Block - Amsterdam
36 jaar oud
Beroep : Administratief medewerker

Sabine Koning
In een sportschool kwam ik die leuke Sabine Koning tegen, die uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

Ze straalde: Ik ben op het ogenblik heel erg happy en zit ook nog eens goed in mijn vel." Want ze is al geruime aan het sporten op een
Kung Fu school in Amsterdam. Ze legt me uit: "Door deze sport ben ik een totaal ander mens geworden. Ik ben echt volop aan het sporten.
Kung Fu is een verzamelnaam en ik train een onderdeel daarvan: Dat heeft vooral veel te maken met het verbeteren van je zelfvertrouwen, het lekker in je eigen lichaam zitten en natuurlijk ook een groot stuk zelfverdediging. Maar het is vooral ook erg goed voor vrouwen om te doen. Het heeft dus totaal niks met kickboxen of zoiets agressiefs te maken, het is meer meditatief bezig zijn, met je ademhaling. Er zit veel meer Boeddhisme achter.


Het is geen vechtsport, maar een vechtkunst."
Met Wing Tjun Kung Fu ontwikkelt u zelfvertrouwen:
Volwassenen die lessen volgen bij Kung FU Amsterdam, ontwikkelen meer zelfvertrouwen. U wordt aangemoedigd om door te zetten. U zult zien dat u daardoor meer kunt dan u voor mogelijk hield. Het succes dat u door onze lessen ervaart, leert u dat u overal succesvol in kunt zijn als u er echt in gelooft. Verbeterd zelfvertrouwen leidt tot betere prestaties op het werk, een betere groep vrienden en een positievere instelling om de uitdagingen van het leven aan te gaan.
Wing Tjun Kung Fu leert u, om uzelf instinctief en effectief te verdedigen:
Kung Fu is een consequente vechtstijl, die bescherming biedt tegen agressie in de meest doeltreffende vorm, in een zo kort mogelijke tijd. Leer met de principes van dit systeem reflexmatig te vechten om zo jezelf werkelijk te kunnen verdedigen.

aanmelden voor een proefles? klik hier!
Wing Tjun Kung Fu leert u zelfverdediging:
De unieke IWKA programma's van Sifu Sergio leren u twee vormen van zelfverdediging.

De eerste vorm is fysiek: U verbetert uw kracht, flexibiliteit en algemene gezondheid. Daarnaast leert u te slaan met ongekende kracht en effectiviteit. Hopelijk hoeft u nooit te vechten maar mocht de situatie zich voordoen, dan is het beter dat u weet wat u moet doen om uzelf te beschermen.
De tweede vorm is innerlijk: Door middel van het speciale RFP (ritual fight program) leren onze leerlingen o.a. gevaar te herkennen en gevaarlijke mensen, plaatsen en activiteiten te vermijden. Deze tweede vorm van zelfverdediging is misschien wel de meest waardevolle.
Wing Tjun Kung Fu verbetert uw gezondheid:
Door onze Kung Fu lessen verbetert uw algemene gezondheid. U ademt beter, slaapt beter en voelt gedurende de gehele dag dat u meer energie hebt. U zult er achter komen dat uw weerstand tegen griep en verkoudheid toeneemt. En wordt u toch ziek, dan zal u aanzienlijk sneller herstellen.
Wing Tjun Kung Fu geeft u een positieve instelling:
Onze programma's zijn speciaal ontworpen om positiviteit te geven en u te blijven inspireren. We houden u gemotiveerd en werken samen aan uw progressie mede doordat u voor uzelf steeds doelen stelt. Ons lerarenteam staat klaar om u naar een hoger niveau te brengen. Wij verzekeren u dat u na elke les thuis komt vol enthousiasme, versterkte motivatie en nieuwe kennis.
Kung Fu helpt u gewicht verliezen:

Met onze lessen kunt u grote veranderingen in uw lichaam verwachten. U verbrandt veel calorieën, versterkt uw spieren en verbetert uw stofwisseling.Wing Tjun Kung Fu

Kung Fu leert je om je angst te controleren en jezelf instinctief en effectief verdedigen. Voor jong en oud - met en zonder wapens!

Een stukje geschiedenis

Wing Tjun Kung Fu is een Chinese vechtkunst, die stamt uit de beroemde zuidelijke Shaolin tempel. Verschillende trainingszalen in de tempel droegen de naam Wing Tjun Dim (eeuwige lente hal) daarna werd de stijl in de daarop volgende generaties Wing Tjun Kuen (eeuwige lente vuist) genoemd. De stijl werd generaties lang, na het afbranden van de Shaolin tempel in het geheim doorgegeven in clans en families. In de jaren vijftig werd het toegankelijk voor het normale publiek in Hong Kong.Wat men van een Kung Fu les kan verwachten?

Kung Fu studenten trainen in groepen, maar altijd met individuele aandacht. De vaardigheden van de student worden bevorderd en uitgebreid. Kung Fu leraren geven hun kennis in een ongedwongen en ontspannen sfeer aan hun studenten door. Een nieuwe student gaat vooral naar een Kung Fu school om zich veiliger te voelen. Een beginnende student moet daarom op weg naar huis, na zijn eerste Kung Fu les, zichzelf al beter kunnen verdedigen. Het eerste half jaar wordt geleerd hoe zich legaal te verdedigen tegen een agressor.

In het begin wordt dus niet zozeer de kunst, de filosofie en de pracht van het Kung Fu systeem geleerd, maar meer de bewegingen waarvan de effectiviteit zich steeds heeft bewezen. Op Kung Fu scholen over de hele wereld wordt dit programma op dezelfde manier onderwezen, zodat iedereen de best mogelijke voorbereiding heeft voor een gebeurtenis die hopelijk nooit plaats vindt.

In een later stadium, wanneer de bekwaamheid om zich te verdedigen is toe genomen, wordt er ook op het wijzigen van de bewegingsreacties getraind. Zo leert de student hoe zwakheid kracht wordt, hoe zacht hard overmeestert, hoe te winnen door jezelf over te geven. Dit is het lange termijn doel. Om dit te bereiken moeten meerdere persoonlijke en lichamelijke obstakels worden overwonnen.

aanmelden voor een proefles? klik hier!


Proefles Wing Tjun Kung Fu

Twee maal per week is er de mogelijkheid om in Amsterdam deel te nemen aan een vrijblijvende en gratis Kung Fu proefles. De proeflessen beginnen eerder dan de reguliere les en worden in klein groepsverband gegeven om zo een persoonlijke benadering te waarborgen.
Tijdens de proefles wordt het Kung Fu duidelijk gemaakt door het trainen van verschillende basis oefeningen, theorie behandeling en de mogelijkheid om vragen te stellen.


Personal training en coaching
Sabine is een echte doorzetter en perfectionist.
Haar drukke leven is gevuld met o.a. draaidagen en interviews, etc. Zij had behoefte aan persoonlijke aandacht en het speciale condensed private tutor programma. Deze maakte het mogelijk haar binnen aanzienlijke tijd op een hoger niveau te tillen, zowel mentaal, fysiek als qua zelfverdediging.


handtekening sifu Sergio


IWKA HeadQuarter - Da Costastraat 6-8, 1053 ZB Amsterdam.

Op de volgende manieren kunt u het IWKA HQ Amsterdam bereiken.


Openbaarvervoer:
IWKA HQ Amsterdam is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer; bus, tram en trein.

Parkeergelegenheid in de buurt:
In de Da Costastraat en de straten daar omheen kunt u tegen betaling uw auto parkeren.

Europarking Amsterdam:
Twee straten vanaf de sportschool IWKA HQ Amsterdam bevindt zich een parkeergarage waar u tegen betaling uw auto kunt parkeren.

 

 

gm cheng kwong
Sifu Sergio Iadarola tijdens privé
lessen van GM Cheng Kwong
gmleungting
Sifu Sergio Iadarola na privé
lessen van GM Leung Ting

 

Bespaar je de moeite om naar China af te reizen en op zoek te gaan naar een Chinese groot meester die door middel van Kung Fu het beste uit je naar boven haalt. Sifu Sergio is jarenlang opgeleid door diverse Chinese grootmeesters in Hong Kong en deelt zijn kennis hier in hartje Amsterdam met jou.


Heb je interesse in een Gratis proefles Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak Amsterdam HQ is een fulltime Academie met de mogelijkheid om elke dag te trainen


Aanmelden voor nieuwsbrief
Full time Academy een klein stukje China in hartje Amsterdam!

IWKA HeadQuarter - Da Costastraat 6-8,
1053 ZB Amsterdam.

feedback van onze leden IWKA logo


IWKA logoIWKA logo


"Ik voelde mij altijd onveilig in de late uurtjes op straat. Na een jaar les bij Kung Fu Amsterdam is dat drastisch veranderd".

Daphne Ornek
28 jaar oud
Zelfstandig ondernemerIWKA logo"Ik wilde iets doen om in vorm te komen. Ik was ooit begonnen met fitness, maar dat hield ik niet lang vol. Pas toen ik het bij Kung Fu Amsterdam ging doen, vond ik wat ik nodig had om door te zetten. Het was eigenlijk heel simpel. Ik had gewoon mensen nodig om het mee samen te doen. De training is één groot sociaal gebeuren. Het voelt als een grote familie, die blij is om je te zien. Ik heb veel vrienden gemaakt, die ik ook buiten de les zie.

Francis Azziz - Amsterdam
44 Jaar oud
Beroep : Lerares

Unvarnished Feedback From Our Members IWKA logo
IWKA logo
skoumas