een systeem van meer dan 2000 jaar oud kom in
Vorm, Verwijder stress, bouw je zelfvertrouwen op en dat terwijl je een van de meest effectieve martial arts systemen aan het leren bent
heb een fantastische tijd in een blessure vrije omgeving!
Sifu Sergio Kung Fu Amsterdam

Ready To Schedule Your Free Classes? Click Here!
Wing Tjun Kung Fu helpt u om gewicht te verliezen:
U kunt grote veranderingen in uw lichaam verwachten door onze lessen. U verbrandt veel calorieën, versterkt uw spieren en verbetert uw stofwisselingt. En als u lang genoeg mee traint, kunt u zelfs het wasbordje krijgen dat iedereen graag wil!
Wing Tjun Kung Fu verbetert uw gezondheid:
Door onze Kung Fu lessen verbetert uw algemene gezondheid. U ademt beter, slaapt beter en voelt gedurende de gehele dag dat u meer energie heeft. U zult merken dat uw weerstand tegen griep en verkoudheid toeneemt. En wordt u toch ziek, dan zult u aanzienlijk sneller herstellen.
Wing Tjun Kung Fu geeft u een positieve instelling:
Onze programma's zijn speciaal ontworpen om positiviteit te geven en u te blijven inspireren. We houden u gemotiveerd en werken samen aan uw vooruitgang mede doordat u zelf steeds uw doelen stelt. Ons lerarenteam staat klaar om u naar een hoger niveau te brengen. Wij verzekeren u dat u na elke les thuis komt vol enthousiasme, versterkte motivatie en nieuwe kennis.
Met Wing Tjun Kung Fu ontwikkelt u zelfvertrouwen:
Het is echt waar: volwassenen die Kung Fu lessen volgen bij Sifu Sergio ontwikkelen meer zelfvertrouwen. U wordt aangemoedigd om door te zetten. U zult zien dat u daardoor meer kunt dan u voor mogelijk hield. Het succes dat u door onze lessen ervaart, leert u dat u overal succesvol in kunt zijn als u er echt in gelooft. Verbeterd zelfvertrouwen leidt tot betere prestaties op het werk, een betere groep vrienden en een positievere instelling om de uitdagingen van het leven aan te gaan.
Wing Tjun Kung Fu leert u om uzelf instinctief en effectief te kunnen verdedigen:
Kung Fu is een consequente vechtstijl die bescherming biedt tegen agressie in de meest doeltreffende vorm en dit in een zo kort mogelijke tijd. Leer met de principes van een systeem reflexmatig te vechten om u zo werkelijk te kunnen verdedigen.
Ready To Schedule Your Free Classes? Click Here!
Wing Tjun Kung Fu leert u zelfverdediging:

Sifu Sergio's unieke Kung Fu programma's leren u twee vormen van zelfverdediging.


De eerste vorm is fysiek: u verbetert uw kracht, flexibiliteit en algemene gezondheid. Daarnaast leert u slaan met ongekende kracht en effectiviteit. Hopelijk hoeft u nooit te vechten, maar mocht de situatie zich voordoen, dan is het beter dat u weet hoe men zichzelf kan verdedigen.

De tweede vorm is innerlijk: door middel van het speciale RFP (ritual fight program) leren onze leerlingen o.a. gevaar te herkennen en gevaarlijke mensen, plaatsen en activiteiten te vermijden. Deze tweede vorm van zelfverdediging is misschien wel de meest waardevolle.

Egbert Jan Weber
“Twee jaar geleden kwam ik op een open dag van IWKA HQ en de sfeer van de school sprak me enorm aan.

Door de trainingen wordt ik fitter en meer gefocust. Je zit lekkerder in je vel, en voelt je zelfverzekerder.

Ieder les leer je ook echt wat en wordt je fysiek en mentaal uitgedaagd om net een stapje verder te gaan! “

Egbert-Jan Weber, Acteur

kung fu fighting

Wing Tjun Kung Fu

Kung Fu leert u om uw angst te controleren en uzelf instinctief en effectief te verdedigen. Geschikt voor jong en oud - met en zonder wapens!

Een stukje geschiedenis

Wing Tjun Kung Fu is een Chinese vechtkunst die stamt uit de beroemde zuidelijke Shaolin tempel. Verschillende trainingzalen in de tempel droegen de naam Wing Tjun Dim (eeuwige lente hal). Daarna werd de stijl in de daarop volgende generaties Wing Tjun Kuen (eeuwige lente vuist) genoemd. De stijl werd generaties lang, na het afbranden van de Shaolin tempel, in het geheim doorgegeven in clans en families. In de jaren vijftig werd het in Hong Kong toegankelijk voor het publiek.

Ready To Schedule Your Free Classes? Click Here!


Proefles Wing Tjun Kung Fu

Twee maal per week is er de mogelijkheid om in Amsterdam deel te nemen aan een vrijblijvende en gratis Kung Fu proefles. De proeflessen beginnen eerder dan de reguliere les en worden in klein groepsverband gegeven om zo een persoonlijke benadering te waarborgen.
Tijdens de proefles wordt het Kung Fu duidelijk gemaakt door het trainen van verschillende basis oefeningen, theorie behandeling en de mogelijkheid om vragen te stellen.

IWKA HeadQuarter - Da Costastraat 6-8, 1053 ZB Amsterdam.

Op de volgende manieren kunt u het IWKA HQ Amsterdam bereiken.


Openbaarvervoer:
IWKA HQ Amsterdam is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer; bus, tram en trein.

Parkeergelegenheid in de buurt:
In de Da Costastraat en de straten daar omheen kunt u tegen betaling uw auto parkeren.

Europarking Amsterdam:
Twee straten vanaf de sportschool IWKA HQ Amsterdam bevindt zich een parkeergarage waar u tegen betaling uw auto kunt parkeren.

 

gm cheng kwong
Sifu Sergio Iadarola tijdens privé
lessen van GM Cheng Kwong
gmleungting
Sifu Sergio Iadarola na privé
lessen van GM Leung Ting

 

Bespaar je de moeite om naar China af te reizen en op zoek te gaan naar een Chinese groot meester die door middel van Kung Fu het beste uit je naar boven haalt. Sifu Sergio is jarenlang opgeleid door diverse Chinese grootmeesters in Hong Kong en deelt zijn kennis hier in hartje Amsterdam met jou.

 

Wat men van een Kung Fu les kan verwachten?
Wing Tjun Kung Fu studenten trainen in groepen, maar altijd met individuele aandacht.

Kung Fu leraren geven hun kennis in een ongedwongen en ontspannen sfeer aan hun studenten door. Een nieuwe student gaat vooral naar een Kung Fu school om zich veiliger te voelen. Een beginnende student moet daarom op weg naar huis, na zijn eerste Kung Fu les, zichzelf al beter kunnen verdedigen. Het eerste half jaar wordt geleerd hoe zich legaal te verdedigen tegen een agressor.

In het begin wordt dus niet zozeer de kunst, de filosofie en de pracht van het Kung Fu systeem geleerd, maar meer de bewegingen waarvan de effectiviteit zich heeft bewezen. Op elke IWKA Wing Tjun Kung Fu school over de hele wereld wordt dit programma op dezelfde manier onderwezen, zodat iedereen de best mogelijke voorbereiding heeft voor een gebeurtenis die hopelijk nooit plaats vindt.

In een later stadium wanneer de vaardigheid om zich te verdedigen is toe genomen, wordt er ook op het wijzigen van de bewegingsreacties getraind. Zo leert de student hoe zwakheid, kracht wordt, hoe zacht, hard overmeesterd, hoe en waarom de verstandigste kan overwinnen door mee te geven. Het zorgt ervoor, dat je makkelijker en steviger in het leven staat. Dit is het lange termijn doel. Om dit te bereiken moeten meerdere persoonlijke en lichamelijke obstakels worden overwonnen.


De vechtkunsten werden oorspronkelijk ontwikkeld om levens te redden door zelfverdediging. Vandaag willen mensen met verschillende achtergronden trainen voor diverse redenen. Sommigen onder hen willen leren hoe men zich moet verdedigen, sommigen willen hun algemene conditie verbeteren, anderen beschouwen het als het leren van een kunt en nog anderen willen gewoon plezier beleven. Wat uw motivatie ook is, het Kung Fu systeem kan elke behoefte vervullen.
Kung Fu is een tool voor fysieke, mentale, persoonlijke en emotionele ontwikkeling.

Ready To Schedule Your Free Classes? Click Here!

Doelen spelen een belangrijke rol in onze training, of het nu korte termijn doelen -die kunnen variëren van les tot les- of lange termijn doelen -waarbij het jaren kan duren om ze te bereiken- zijn. Zelfs de droom om zelf een instructeur te worden, kan werkelijkheid worden met regelmatige training en de ondersteuning van onze begeleiders.

We begrijpen dat het ontmoedigend kan zijn om de eerste keer door onze deur te stappen. We zijn dan ook zeer blij u te kunnen meedelen dat al onze lessen bekend zijn voor hun gemoedelijke sfeer.

Onze studenten van alle graden worden aangemoedigd om met elkaar samen te werken. Dit wordt gecombineerd met specifieke lessen afgestemd op uw mogelijkheden. Dit laat u toe om te leren van de meer ervaren leerlingen, maar ook om te oefenen wat je geleerd hebt.

Er zijn veel voordelen bij het trainen van martial arts. Al de studenten aan onze academie hebben verschillende redenen waarom ze lid geworden zijn. Wat ze allemaal gemeenschappelijk hebben, is dat ze dankzij de training hun doelen kunnen bereiken. Dit heeft een unieke en positieve invloed in hun leven. Een invloed die er vroeger niet was.


Bedankt voor het bezoeken van onze website, ik kijk er naar uit om u te mogen ontmoeten in mijn school!
Regelmatige gast seminars met chinese grootmeesters.

Heb je interesse in een Gratis proefles Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak Amsterdam HQ is een fulltime Academie met de mogelijkheid om elke dag te trainen


Aanmelden voor nieuwsbrief
Full time Academy een klein stukje China in hartje Amsterdam!
Ready To Schedule Your Free Classes? Click Here!

Da Costastraat 6,
1053 ZB Amsterdam, Holland

 

“Voor ik bij Kung Fu Amsterdam trainde, stelde ik veel grenzen aan mijn eigen kunnen.
Nu ben ik veel zekerder in wat ik kan. Ik kom nu ook over als iemand die de klus kan klaren."
Mensen zien echt het verschil aan mij. Ik ben nu veel gelukkiger. Ik ben 26 en mijn ouders zeggen dat ze het haast niet kunnen geloven hoe ik veranderd ben. Ik heb nu een nieuwe baan als account manager. Ik krijg beter betaald en geef ook leiding aan meerdere mensen. (Het feit dat ik ook iemand tegen kan houden die mij aan wil vallen is gewoon een extra bonus.)

Jan de Vries - Amsterdam
26 jaar oud
Beroep: Account Manager

"Ik houd van diversiteit en actieve sporten en doe daarom veel aan Kung Fu, wielrennen en skiën. Mijn meeste tijd spendeer ik aan Kung Fu, aangezien ik daar de meeste energie in kan stoppen en uit kan halen. De filosofie, de diepgang, de meditatieve kant en zeker ook de fysieke uitdaging geven voor mij de perfecte mix. Tijdens de training kan ik alles van mij afzetten en bepaalde issues die spelen relativeren. Ik kom dan ook met nog meer energie uit de training, dan dat ik er in ben gegaan. Met Kung Fu is het zo dat hoe meer je erin stopt, des te meer je eruit haalt. Ik heb een zeer drukke baan en ben minimaal 2 a 3 dagen per week in het buitenland, maar probeer toch zeker 3 keer per week te trainen. Dit kan op de sportschool zijn, maar ook net zo goed thuis of op mijn hotelkamer."

Danny Menken
35 jaar oud
Beroep: CEO, Infostrada Group

"Vanaf het eerste begin ben ik alleen maar enthousiaster geworden over de trainingsopzet van de IWKA. De opvolgende basisvormen met de bijbehorende oefeningen grijpen op elkaar in en vergroten de controle en effectiviteit van alle bewegingen. Dit is direct na de eerste training merkbaar en is nu na 2 jaar trainen nog steeds aan de gang. Denk aan een beter evenwicht en snellere en nauwkeurigere bewegingen. Erg leuk om dat ook in je dagelijkse leven op te merken en toe te passen."

Max Houtman
44 jaar oud
Beroep: Advocaat

Mannen Kung Fu Amsterdam Mannen Kung Fu Amsterdam

Ik ben Merijn Merbis. Ik ben een klein jaar lid. Het werkt eigenlijk alleen maar als je niet terugdeinst. Je moet echt naar voren en dat is als ware een levensprincipe: als je terugdeinst, wordt het self-fulfilling prophecy en gaan de dingen ook mis. Maar als je naar voren gaat dan kan je ook echt iets bereiken. Het doelgerichte wordt erg gestimuleerd. Ik merk het zelf ook in de lessen: als mensen wat angstig zijn dan gaan de oefeningen ook niet goed. Een manier om over die angst heen te komen is proberen er toch doorheen te gaan, naar voren. Het doelgerichte en de focus samen met de beweging is een hele goede combinatie. Dus je hebt een emotionele kant plus de bewegingskant die elkaar versterkt. Dat kan elkaar versterken in de positieve richting en dat vind ik een gunstig aspect van Wing Tjun Kung Fu

Merijn Merbis
41 jaar oud
Beroep: Kinderpsycholoog

Mijn naam is Nils. Ik ben sinds februari lid van de Wing Tjun Kung Fu organisatie van Sifu Sergio. Er zijn meerdere redenen waarom ik gekozen heb om hier actief te gaan sporten en vooral te gaan werken aan mezelf. Beter in mijn lijf zitten, zelfvertrouwen ontwikkelen en wat ik doe in het bedrijfsleven: ik heb een zeer drukke baan. Het mensen leren bijbrengen.... het fantastisch mooie deel van doelen realiseren om verder te komen in het leven, om rechtop te staan waar je eerst krom stond.

Nils Gosman
39 jaar oud
Beroep: Software technology engineer

skoumas