Ontdek de bijna masische
formule om jouw kind

zijn zelfvertrouwen, focus
en eigenwaarde op te bouwen

en ze beter voor te bereiden
voor school en op het leven
Kinderen Kung Fu Amsterdam
Ready to Schedule your Free Classes? Click Here!

"Ik lachte toen ik hoorde dat Kung Fu mijn kind discipline zou leren en zelfvertrouwen zou geven. De veranderingen in gedrag en houding zijn geweldig, net zoals het enthousiasme voor iedere volgende les".

Geef uw kind het cadeau van zelfvertrouwen


Beste ouder,

U denkt, "kom op... hoe kan Kung Fu tot succes en zelfvertrouwen leiden ?" Op meer manieren dan u zich kunt voorstellen! Kung Fu Amsterdam is één van de meest succesvolle Kung Fu scholen in Nederland. Al meer dan 15 jaar zien wij de positieve veranderingen bij kinderen tijdens onze trainingen.

Sifu Sergio
Zie dat uw kind meer zelfvertrouwen en energie krijgt.
  • Betere schoolresultaten
  • Groter zelfvertrouwen
  • Meer kracht, zowel lichamelijk als geestelijk

En dat alles gebeurt terwijl het kind leert "schoppen, blokkeren en stoten."

Kung Fu Amsterdam  Martial Arts

Ready to Schedule your Free Classes? Click Here!

 

Bekijk het eens op deze manier:

Wat uw kind het meest weerhoudt om zich ten volle te ontplooien, komt niet voort uit "agressie op school of op straat". Het komt voort uit zijn/haar eigen twijfels en angsten."

"Ik ben niet zo slim als Paul."

"Ik begrijp niet wat mijn leraar zegt."

"Ik wou dat ik (sterk, mooi, lang) was als Els."

"Waarom maakt Jim het me zo moeilijk?"

"Waarom kan ik niet zo populair zijn als Sherry?"De vraag is, hoe helpt u uw kind om deze negatieve gedachtes te bestrijden?

Het goede nieuws is ...ik heb een bewezen oplossing.

Ik noem het Little Panda's, Tigers en Dragons..

Pandas Tigers Dragons Kung Fu

Een programma dat al voor tientallen kinderen heeft gewerkt. Vergeet niet: martial arts gaat minder over het feit dat uw kind leert vechten tegen een ander, maar meer over het gevecht met zichzelf en zijn twijfels.

Kung Fu Amsterdam Martial Arts


Als uw kind de discipline en vaardigheden die hij/zij bij Kung Fu Amsterdam leert, gebruikt, vindt hij/zij in zichzelf een sterke niet te stoppen kracht. Een kracht, die hem of haar de mogelijkheden geeft om de deuren in te trappen van zijn eigen twijfels. Ik ken geen enkele sport die dit beter doet dan Kung Fu.

Ready to Schedule your Free Classes? Click Here!
Vertrouwen

Uw kind vindt de moed om zich buiten zijn vertrouwde wereld te bewegen. Hij dwingt zichzelf om moeilijkere Kung Fu bewegingen en vaardigheden te leren. Hij zal niet langer bang zijn om bang te zijn. Ondertussen leert hij dat hij oogst wat hij zaait. Hij leert dat hij zelf verantwoordelijk is. Hij zal zijn leven gaan zien als een constante reis van verbetering en mogelijkheden. Kortom: hij weigert een slachtoffer van het lot te worden en neemt zijn lot in eigen hand.

Toenemende kracht

Uw kind beleeft plezier aan het verbeteren van zijn of haar uithoudingsvermogen. Kan langer rennen en oefent vaardigheden net zo lang tot ze goed gaan. Kortom: Het kind leert om niet op te geven maar door te zetten. Ook als het tegenzit, zullen zij met behulp van de instructeurs volharden in het bereiken van hun doelen. Ze zullen niet geremd worden door onzekerheden bij het vinden van oplossingen.

De uitdrukking is: "waar prestaties worden gemeten, verbeteren de prestaties".

Uw kind ziet onder ogen zien wat hij kan. Zo leert hij, dat hij om succes te hebben, niemand voor de gek kan houden en zeker niet zichzelf. Dit resulteert in een betere focus. Hij leert om oogcontact te maken met zijn leraren (en niet alleen bij Kung Fu). Hij heeft meer aandacht voor wat de leraar zegt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de positieve effecten die Kung Fu op uw kind zullen hebben. U kunt er naar uitkijken hoe uw kind zich zal gaan ontwikkelen.

 

“Kung Fu is het beste dat u voor uw kind kunt doen!”

Ik nodig u uit om één van de meest succesvolle krijgskunst programma's in het land uit te proberen! Vul zo snel mogelijk het aanmeldingsformulier op deze pagina in en u wordt teruggebeld om een afspraak te maken voor een proefles. Maakt u zich niet ongerust! We leren ze niet agressief te worden. We leren hen enkel om zich meer en beter te kunnen uiten door middel van meer zelfvertrouwen. Als ze al agressief zijn, worden ze in een korte tijdspanne duidelijk minder agressief, terwijl zelfvertrouwen en zelfrespect groter worden.

Dank u voor uw tijd en ik hoop u op één van mijn scholen te mogen ontmoeten..

Heb je interesse in een Gratis proefles Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak Amsterdam HQ is een fulltime Academie met de mogelijkheid om elke dag te trainen


Aanmelden voor nieuwsbrief
Full time Academy een klein stukje China in hartje Amsterdam!

Da Costastraat 6,
1053 ZB Amsterdam, Holland


Unvarnished Feedback From Our Members

Dat het dus ook mogelijk was voor kinderen vanaf 3 jaar. Hij had net die film Kung Fu Panda gezien dus dat stimuleerde hem extra om Kung Fu te gaan doen. Hij was heel enthousiast: vol met positieve energie. Wat ik vooral merkte? Dat hij wat rustiger werd. Het is een kind dat veel energie heeft en hij werd wat rustiger, dus meer discipline zag ik ook wel bij hem komen. Wat ik ook heb gemerkt: dat hij sinds hij bij Sifu Sergio Kung Fu Amsterdam zit, ook veel assertiever is.

Mevr Ramphalmisser en haar zoon Siddhartha

 

Mijn dochter was erg onzeker. Sinds ze op kung fu les zit, heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen en durft ze veel meer zelf te doen. Dat merk je thuis en op school. Ze heeft een andere houding gekregen en wordt daardoor niet meer gepest.

Marnix Veldkamp - Amsterdam

Wij waren op zoek naar iets dat er voor kon zorgen dat onze zoon zijn zusje niet meer zou slaan. Dankzij Sifu Sergio's Kung Fu is hij nu een voorbeeldige leerling op school.
Hij slaat niemand meer en zijn lerares heeft alleen maar goede dingen te zeggen over zijn gedrag. Ook heeft hij meer vriendjes gekregen. En ja, hij slaat ook zijn zusje niet meer.

Bert & Francis de Goede - Amsterdam


Kung Fu Kinderen Amsterdam
Mijn twee zonen zitten op Wing Tjun Kung Fu Amsterdam. Zij zijn beide begonnen bij de panda’s op de leeftijden 5 en 4 jaar. Onze oudste zoon is inmiddels gevorderd tot de dragons nadat hij enige tijd tiger is geweest. Mijn persoonlijke bevindingen van de lessen en het traject dat ze doorlopen op de kung fu school zijn erg positief. Wij zien de opleiding als een verlengde van onze opvoeding en hebben vele gezamenlijke raakvlakken. Naast het fysiek sterker worden en het leren van de gevechtskunst, is er ook ruimte voor groepsgesprekken waarin naar mijn inzien belangrijke sociale aspecten besproken worden. Wing Tjun kung fu is een onderdeel van ons leven geworden. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat Wing Tjun kung fu een positieve bijdrage levert aan de juiste ontwikkeling van onze zonen.

Justin Axwijk ( ouder van Elijah Axwijk en Jonah Axwijk )

Kung Fu Amsterdam  Martial ArtsKung Fu Amsterdam  Martial Arts

Kung Fu Amsterdam heeft eerlijk gezegd mijn verwachtingen overtroffen. Alles wat tijdens het intake gesprek na de proefles aan ons verteld werd, is ruimschoots waargemaakt. De schoolresultaten van Jeroen zijn echt vooruit gegaan. Vooral in zelfvertrouwen en focus zijn gigantische veranderingen te zien

Thijs Bruinsma 36 jaar oud

zelfstandige ondernemer

skoumas